Indretning

Mennesker påvirkes af de fysiske omgivelser, de befinder sig i. Derfor er indretning en vigtig disciplin i stort set alle fysiske miljøer. Vi ser konstant nye og smukke byggerier designet af dygtige arkitekter, men hvor ofte er det bygningens indretning, der stolt fremvises? Det er skallen – bygningens facadeudtryk der er i fokus – ikke indretningen. Dette er ærgerligt, da brugernes dagligdag udspilles i bygningen indre miljø – et miljø, hvor indretning spiller en stor rolle for trivsel.

MADE BY CONCEPT beskæftiger sig med indretning af hoteller, indretning af kontorer, indretning af butikker, indretning af showrooms – indretning af fysiske miljøer, der bruges af mennesker hver dag. Det kan være indretning af helt nye byggerier, men også indretning af eksisterende rammer.

Ved indretning sætter vi fokus på arkitekturpsykologi og sanseoplevelser. Indretning af et rum skal afspejle de daglige brugers adfærd og behov, men indretning skal også tage hensyn til besøgende. Her kan rummets indretning med fordel være med til at sende et budskab om for eksempel en virksomheds værdier.

Netop i kontorer / større domiciler bliver indretning mere og mere populært. Virksomheder ønsker at skabe de rette rammer for deres ansatte via indretning – de ønsker også at sende et budskab til omverdenen via deres indretning. I forhold til ansatte ved virksomhederne, at en god indretning er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø og dermed gøre arbejdspladen mere attraktiv. Indretning kan være med til at holde på de ansatte – hvilket skaber værdi for virksomheden. Det er også bevist at indretning kan påvirke effektiviteten hos de ansatte.

For os handler indretning om mere end bare valg og placering af det rigtige inventar. Indretning handler om at skabet et samlet koncept for det fysiske miljø – indretning handler om inventar, vægge, gulv, loft, vinduer, ophold, flow, aktivitet, pauser, møder, farver, sanser, virkemidler, behov… Indretning samler ét eller flere rum og indretning skaber rammer for trivsel og adfærd.

Depotrum og hobbyrum

Når du skal indrette et depotrum er det vigtigt at sørge for at opbevaringspladsen er optimal. Samtidigt skal det være muligt at komme frem og tilbage uden at man skal flytte alle tingene først.

Vil du vide mere om depotrum, så klik her.

Hobbyrum er også rum der ofte kræver meget opbevaringsplads. Sørg for mange hylder og brug eventuelt klare plastkasser til opmagasinering så du kan se hvad der er i kassen uden at du behøver at åbne den først.

Nogen kan godt lide at kunne se kasserne på hylderne, mens andre gerne vil kunne lukke af for dem. Synes du at kasserne roder, så sørg for at bruge et skab med hylder i stedet for hylder på væggen. Se mere om hobbyrum her.

Haven

Indretning af haven er noget andet, men alligevel meget lig indretning af rummene i huset. Få inspiration til indretning af haven her. Uanset om du vil indrette små rum til havemøbler, om det er køkkenhaven eller drivhuset, så kan du finde gode idéer på siden.